Foto op aluminium

Een foto op geborsteld aluminium is stoere wanddecoratie met een industriële uitstraling. Onze aluminium platen zijn stevig (3 mm dik) maar licht en makkelijk op te hangen. Dankzij het geborsteld aluminium knallen de intense kleuren van de plaat en komt je design op een prachtige manier tot leven. De aluminium plaat wordt standaard geleverd met 4 boorgaten en RVS bevestigingsmateriaal voor aan je muur. Liever geen boorgaten in de hoeken? Het is ook mogelijk om te kiezen voor een onzichtbaar ophangsysteem. Geef dat dan even aan bij je bestelling.

Uniek: je eigen foto op aluminium!

Je eigen foto op aluminium? Dat kan! En nergens goedkoper! Daarnaast verzenden wij de aluminium plaat helemaal gratis binnen Nederland en België.

Heb je twijfels over de kwaliteit van je foto? Geen zorgen, onze in-house grafische studio controleert alle uploads handmatig. Laat je verrassen door de stoerste wanddecoratie van dit moment!

Of bekijk ons aanbod

Liever geen eigen foto maar een mooie print uit onze webshop? Ook dat is mogelijk! Bekijk hieronder ons assortiment. Heb je een ander design gezien in onze webshop die je graag op aluminium wil laten drukken? Dat kan natuurlijk ook! Neem contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden.