Foto op beton

Heb je ooit zoiets gezien?! Geef je interieur dé perfecte industriële look! Naast onze collectie aluminium, plexiglas, textiel en hout is het mogelijk om je (eigen) foto te laten bedrukken op beton! De betonstructuur is duidelijk zichtbaar in je foto. Het geeft je foto echt de industriële uitstraling die we voor je willen creëren. En natuurlijk van de beste kwaliteit!

Wij zijn de goedkoopste van Nederland!
Niet alleen de allergoedkoopste, maar al onze beton producten worden ook nog eens geleverd inclusief ophangsysteem. Aan de achterzijde is een rond gat gefreesd waarin een kunststof dopje is geslagen. De verschillende tandjes in het kunstof dopje bieden de mogelijkheid om het paneel precies recht te hangen.

Maak je keuze

Zowel zwart-wit als kleur is mogelijk!

Geef jouw zwart-wit foto een industriële look op beton. Het wit in je foto wordt de kleur van het beton. Samen met de zwarte en grijze kleuren van je foto geeft dit een mooi effect.

Kleurenfoto's kunnen ook op beton worden geprint. Let er wel op dat wanneer je voor een kleurenfoto kiest, dat de foto minder kleurkrachtig wordt wanneer het op beton wordt geprint.

Belangrijk om te weten: de 'putjes' van het beton kunnen op elke plek in de print terugkomen.