Foto op beton

Heb je ooit zoiets gezien?! Geef je interieur dé perfecte industriële look! Naast onze collectie aluminium en plexiglas posters is het voortaan mogelijk om je (eigen) foto te laten bedrukken op beton!

De betonstructuur is duidelijk zichtbaar in je foto. Het geeft je foto echt de industriële uitstraling die we voor je willen creëren. En natuurlijk van de beste kwaliteit!

Inclusief ophangsysteem
Al onze beton producten worden geleverd inclusief ophangsysteem. Aan de achterzijde is een rond gat gefreesd waarin een kunststof dopje is geslagen. De verschillende tandjes in het kunstof dopje bieden de mogelijkheid om het paneel precies recht te hangen.

Hoe werkt dit precies?

Het is eigenlijk heel simpel. Hieronder staan drie producten. Een liggend, een staand en een vierkant model. In deze modellen kun je je formaat naar keuze selecteren.

We nemen daarna contact met je op zodat we kunnen kijken of je foto van goede kwaliteit is om op beton af te laten drukken. Wij hebben een in-house grafische studio waar we je foto eventueel kunnen nabewerken. Bijna alles is mogelijk! Via de mail sturen we je een voorbeeld van hoe de foto op beton er uit komt te zien. Na akkoord zetten we de productie op gang!

Maak je keuze

Zowel zwart-wit als kleur is mogelijk!

Geef jouw zwart-wit foto een industriële look op beton. Het wit in je foto wordt de kleur van het beton. Samen met de zwarte en grijze kleuren van je foto geeft dit een mooi effect.

Kleurenfoto’s kunnen ook op beton worden geprint. Let er wel op dat wanneer je voor een kleurenfoto kiest, dat de foto minder kleurkrachtig wordt wanneer het op beton wordt geprint.

Belangrijk om te weten: de ‘putjes’ van het beton kunnen op elke plek in de print terugkomen.