Foto op plexiglas

Creëer nu een uniek stukje kunst met onze plexiglas platen. Plexiglas bedrukken heeft een bijzonder professioneel en ruimtelijk effect. Onze plexiglas platen (5 mm dik) worden afgewerkt met dek-wit, waardoor je er niet doorheen kijkt. Het materiaal is oersterk en enorm duurzaam. Plexiglas is de beste keus voor een prachtige bedrukking die voor lang aan de muur mag hangen en tevens geschikt om buiten op te hangen! De plexiglas plaat wordt standaard geleverd met 4 boorgaten en RVS bevestigingsmateriaal voor aan je muur. Liever geen boorgaten in de hoeken? Het is ook mogelijk om te kiezen voor een onzichtbaar ophangsysteem. Geef dat dan even aan bij je bestelling.

Uniek: je eigen foto op plexiglas!

Je eigen foto op plexiglas? Dat kan! En nergens goedkoper! Daarnaast verzenden wij de plexiglas plaat helemaal gratis binnen Nederland en België.

Heb je twijfels over de kwaliteit van je foto? Geen zorgen, onze in-house grafische studio controleert alle uploads handmatig. Laat je verrassen door de stoerste wanddecoratie van dit moment!

Of bekijk ons aanbod

Liever geen eigen foto maar een mooie print uit onze webshop? Ook dat is mogelijk! Bekijk hieronder ons assortiment. Heb je een ander design gezien in onze webshop die je graag op plexiglas wil laten drukken? Dat kan natuurlijk ook! Neem contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden.