Foto op textiel

Nieuw in de collectie bij Punt. Fleur je kale muur eenvoudig op met onze textielposters. We hebben verschillende prints in ons assortiment, maar je kunt ook je eigen foto uploaden. De textielposter heeft houten stokken aan de boven- en onderzijde en is voorzien van ophangtouw, zodat je hem eenvoudig aan de muur hangt. Helemaal hip!

Inclusief stokken en ophangtouw
De textielposter wordt aan de boven- en onderzijde strak gehouden door een beukenhouten stok. Dit geeft de textielposters helemaal het vintage schoolposter effect, heel trendy! Op zoek naar unieke wanddecoratie? Dan is een textielposter helemaal iets voor jou.

De textielposter wordt inclusief ophangtouwtje bij jou thuis bezorgd. Zo hang je hem eenvoudig aan de muur. Je hebt alleen een spijker of schroef nodig voor in de muur. Het ophangtouwtje kun je naar wens op lengte knippen, zodat hij op de ideale hoogte hangt. Je bevestigt het touwtje eenvoudig aan de stok door middel van knoopjes.

Uniek: je eigen foto op textiel!

Je eigen foto op textiel? Dat kan! En nergens goedkoper! Daarnaast verzenden wij de textielposter helemaal gratis binnen Nederland en België.

Heb je twijfels over de kwaliteit van je foto? Geen zorgen, onze in-house grafische studio controleert alle uploads handmatig. Laat je verrassen door de hipste wanddecoratie van dit moment!

Of bekijk ons aanbod

Liever geen eigen foto maar een mooie print uit onze webshop? Ook dat is mogelijk! Bekijk hieronder ons assortiment. Heb je een ander design of mooie foto gezien in onze webshop die je graag op textiel wil laten drukken? Dat kan natuurlijk ook! Neem contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden.