Je eigen foto of design?!

Heb je zelf een mooie foto die je graag op groot formaat in je woonkamer wilt hangen? Dat kan! Het is bij Punt. vanaf nu namelijk ook mogelijk om je eigen foto of je eigen design af te laten drukken op premium papier, aluminium en plexiglas!

Hoe werkt dit precies?

Het is eigenlijk heel simpel. Neem contact met ons op via het contactformulier onder aan deze pagina (of stuur een berichtje via Facebook of Instagram) zodat we kunnen kijken of je eigen foto van goede kwaliteit is om op groot formaat af te laten drukken. Wij hebben een in-house grafische studio waar we je foto eventueel kunnen nabewerken. Bijna alles is mogelijk!

Ook met je eigen poster ideeën kun je bij ons terecht. Heb je samen met je partner een leuke quote, een songtekst of een datum die je aan de muur wilt hangen? Wij ontwerpen posters op verzoek, zodat we je altijd een passend, en op maat gemaakt design kunnen aanbieden!

Via de mail zullen we je precies uitleggen wat er mogelijk is en sturen we je een voorbeeld van hoe de poster er uit komt te zien.

Wat zijn de extra kosten?

Er zijn geen extra kosten! Ook niet voor het controleren van de foto’s of het eventuele nabewerken. De prijzen zijn gelijk aan de posters in de webshop. Ook de aluminium en plexiglas varianten hebben dezelfde prijzen!

Contact

Neem contact met ons op om je wensen te bespreken.