Over Punt.

Bij Punt. vind je de mooiste posters passend bij je interieur. Of je nu op zoek bent naar een (grafische) poster voor je kleurrijke kinderkamer, je industriële woonkamer of je Scandinavische slaapkamer, bij ons ben je aan het juiste adres om je perfecte fotowand te shoppen!

Onze posters zijn gedrukt op 250 grams premium papier van de beste kwaliteit en zijn leverbaar in verschillende afmetingen. Wil je graag een afwijkend formaat? Neem dan even contact met ons op om je wensen te bespreken.

Ook is het mogelijk om je poster op geborsteld aluminium of plexiglas te laten printen. De aluminium plaat (3 mm dik) en de plexiglas plaat (5 mm dik) worden standaard geleverd met 4 boorgaten en RVS bevestigingsmateriaal voor aan je muur. Vormvast en uiterst duurzaam, zien is geloven!

Niet onbelangrijk: onze posters worden gratis bezorgd in Nederland en België en ons assortiment wordt wekelijks aangevuld met nieuwe posters. Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram voor de laatste designs, beste acties en de mooiste inspiratietips!

Mocht je vragen hebben over onze producten of je bestelling, kun je contact met ons opnemen via info@puntposters.nl, wij helpen je graag!

Veilig betalen
Gratis verzending
De beste kwaliteit

Punt. is onderdeel van Studio Puntgaaf.

KvK: 65202686
BTW: NL011558179B01
IBAN: NL15 KNAB 0256 8797 88