Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?
Leuk dat je een bestelling wil plaatsen! Na het kiezen van de maat kun je een artikel in je winkelmand plaatsen. Shop nog even verder of ga direct door naar de afreken pagina door rechtsboven op je mandje te klikken. Daar vul je alle informatie in, kies je voor een betaalwijze en zodra de betaling bij ons binnen is wordt de order verzonden!

Wat zijn de verzendkosten?
De verzending naar Nederland en België is helemaal gratis! Wil je je order graag naar een ander land verzenden? Neem even contact met ons op.

Wat is de levertijd van de posters?
Al onze posters worden met de hand gedrukt en krijgen een kwaliteitscontrole voor ze verzonden worden. We streven ernaar om je bestelling binnen 4 tot 6 werkdagen te leveren.

Welke betaalmethoden zijn er mogelijk?
Je kunt bij Punt. veilig betalen met iDEAL (alle banken), PayPal en Bancontact / Mister Cash (België).

Welke afmetingen zijn er mogelijk?
Dit is afhankelijk van het materiaalsoort. Bekijk onze afmetingen pagina om de verschillende formaten en materialen te bekijken.

Op wat voor soort papier worden de posters gedrukt?
Onze posters worden op 250 grams premium papier gedrukt zodat je de beste kwaliteit krijgt!

Wat zijn aluminium posters?
Aluminium posters zijn geborstelde platen van 3 mm dik en worden standaard geleverd met 4 boorgaten en RVS bevestigingsmateriaal voor aan je muur. Vormvast en uiterst duurzaam. Een echte eyecatcher!

Wat zijn plexiglas posters?
Plexiglas posters 
zijn acrylglas platen van 5 mm dik en worden standaard geleverd met 4 boorgaten en RVS bevestigingsmateriaal voor aan je muur. Vormvast en uiterst duurzaam. Deze oersterke plexiglas platen worden afgewerkt met dek-wit, waardoor je er niet doorheen kunt kijken.

Ontwerpen jullie ook verzoekposters met eigen foto’s?
Ja, dit doen we ook! Bekijk onze pagina om meer informatie te krijgen.

Hoe kan ik een order annuleren?
Als je je bestelling wil annuleren kan je zo snel mogelijk een e-mail sturen naar info@puntposters.nl. We zullen dan kijken of het pakketje al verzonden is. Zo niet, dan kan de bestelling kosteloos worden geannuleerd.

Kan ik een poster retourneren?
Ben je toch niet helemaal tevreden met je bestelling? Retourneren is geen probleem. Je hebt 14 dagen bedenktijd, dus je kunt een poster binnen deze termijn retourneren. Let op: de kosten voor het retourzenden zijn voor eigen rekening.

Waar kan ik terecht met mijn klacht?
Je kunt contact met ons opnemen om je klacht te bespreken. We proberen je natuurlijk zo goed en zo snel mogelijk te helpen!